• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
Bel nu met onze verkoopafdeling: +31 318 559 270

Kijk hier voor Onze zadelhoesjes

 


                        Polyester
                     vanaf € 0,39

          Polyester waterdicht
                 vanaf € 0,46

               PVC waterdicht
                   vanaf € 0,46

         RPET milieuvriendelijk
                   vanaf € 0,55
      


Zadelhoes Polyester waterafstotend

De zadelhoes gemaakt van polyester en is de meest verkochte zadelhoes. Deze basic zadelhoes is verkrijgbaar in maar liefst 450 kleuren. Bij een oplage vanaf 5.000 stuks kan de zadelhoes ook in eigen PMS kleur worden geproduceerd. Deze polyester zadelhoes is waterafstotend en kan all over worden bedrukt van 1 kleur tot en met full colour. Deze zadelhoesjes zijn ideaal om in te zetten bij grootschalige marketingactiviteiten vanwege de lage aanschafprijs.

Zadelhoes Polyester waterdicht

Deze zadelhoes is gemaakt van polyester en is voorzien van een dubbellaags zilveren coating aan de binnenzijde. Deze coating zorgt ervoor dat de zadelhoes waterdicht is, extra sterk, zodat u ervan verzekerd bent dat de zadelhoes een lange levensduur heeft.

Zadelhoes PVC waterdicht

Wilt u er 100% zeker van zijn dat het zadelhoesje volledig waterdicht is? Dan raden wij de PVC zadelhoes aan. De PVC zadelhoes is erg sterk en schuurt niet langs de naden.   

Zadelhoes RPET milieuvriendelijk

De RPET zadelhoes is gemaakt van gerecyclede petflessen en wordt duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Deze waterproof zadelhoes is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. 

Zadelhoes met bedrukking

Een zadelhoes met bedrukking is al jarenlang een groot succes. Bedek fietszadels met een zadelhoes met bedrukking bij een station, school, beurs of winkelcentrum. Met een bedrukte zadelhoes heeft u een effectief promotieartikel tegen een lage aanschafprijs. Een zadelhoes met bedrukking wordt veel ingezet bij en guerilla acties en marketingactiviteiten.
Bedrukking

Lever uw ontwerp of idee aan bij onze verkoopspecialisten. Onze ontwerpafdeling maakt gratis en geheel vrijblijvend een digitale proefdruk. Wilt u de zadelhoes met bedrukking laten aansluiten bij uw huisstijlkleuren? Een afbeelding all over in full colour? Onze zadelhoesjes kunnen volledig naar uw wens worden bedrukt.

Laagste prijs en snelle levertijd

Bij Zadelhoes.nl zit u goed! Wij zijn de grootste leverancier van bedrukte zadelhoesjes in Nederland. Wij hebben een eigen fabriek in China (gecertificeerd) en kunnen de zadelhoesjes met bedrukking al binnen 8 werkdagen leveren. Heeft u voldoende tijd? Dan adviseren wij transport per boot, zodat u de zadelhoesje tegen een nog scherper tarief ontvangt. Profiteer van de laagste prijs van Nederland en vraag vandaag nog uw offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte.

Waarom zadelhoes.nl?

- Eigen fabriek in China, gecertificeerd
- Groot oppervlak voor bedrukking
- Levertijd binnen 8 werkdagen
- Laagste prijs van Nederland
- Gratis digitaal ontwerp
- Gratis sample

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en BelgiŽ. 
Wij leveren niet aan particulieren.